• hybride werken

Een drukke kantoortuin? Stilte werk- en vergadercabines bieden uitkomst

3 min leestijd

We begrijpen dat elk kantoor uniek is, en dat geldt ook voor de uitdagingen op het gebied van geluid en privacy. In de open kantoorlandschappen van vandaag, waar samenwerking en dynamiek centraal staan, is geluidsoverlast een veelvoorkomend probleem. Maar wees gerust, voor elk akoestisch vraagstuk is er een oplossing.

Geluid kan een kantoor maken of breken. Te veel ervan leidt tot afleiding en stress, terwijl een goed beheerde akoestiek de productiviteit en het welzijn van jouw team aanzienlijk kan verbeteren. Bij Interoffice richten we ons op het creëren van harmonieuze kantooromgevingen die zowel de individuele concentratie als de gezamenlijke creativiteit ondersteunen.

Flexibele Akoestische Cabines: De Oplossing voor Nu en Later

image

Flexibele Akoestische Cabines: De Oplossing voor Nu en Later

Neem bijvoorbeeld akoestische cabines – een slimme, flexibele oplossing die past bij de dynamische aard van moderne kantoren. Deze vrijstaande units zijn perfect voor geconcentreerd werk, een privé telefoongesprek, of een rustige overlegplek. Wat er zo mooi aan is? Ze zijn net zo flexibel als jullie bedrijf. Veranderen jullie van inrichting of locatie? Geen probleem, de cabines verhuizen gewoon mee.

image
image

Design dat Spreekt en Werkt

Functionaliteit gaat hand in hand met design. Onze akoestische cabines zijn niet alleen een oase van rust; ze zijn ook een visueel statement. Kies uit verschillende stoffen en kleuren die naadloos aansluiten bij jullie kantoorstijl. Want wij geloven dat een goede werkomgeving inspireert.

In de keuze van materialen zijn we net zo zorgvuldig als in ons ontwerp. Zachte, geluidsabsorberende materialen dragen bij aan een stillere omgeving, terwijl onze duurzame benadering zorgt voor een betere planeet.

 

Laat je adviseren voor de beste oplossing

Ben je op zoek naar de ideale combinatie van functionaliteit en stijl voor jouw werk- of vergaderruimte? Laat je adviseren door onze experts over de diverse mogelijkheden. Een essentieel onderdeel van onze cabines is de geluidsabsorptie, waarvan de kwaliteit zichtbaar wordt in de dB-waarden.

Wij helpen je de perfecte waarde te vinden voor een echt stille werkomgeving. Daarnaast bieden we een uitgebreid scala aan inrichtingsopties voor jouw cubes, perfect afgestemd op jouw werk- en vergaderbehoeften. Onze klantadviseurs staan klaar om je te informeren over alle mogelijkheden. Bezoek ons inspiratiecentrum en ontdek de verschillende merken en opties zelf. Vergeet ook niet dat je vrijblijvend een proefplaatsing kunt aanvragen om de mogelijkheden in jouw eigen ruimte te verkennen.

Samen met onze adviseur jouw werkomgeving inrichten ?

Aarzel niet en maak eenvoudig een afspraak met één van onze projectadviseurs.. We helpen je graag verder!

request form

Dit zou je ook kunnen interesseren

  • vitaliteit

blogs

Het groene kantoor: Hoe biophilic design de werkplek transformeert

  • hybride werken

blogs

Activiteit-gerelateerd werken bij Werkplein Drentsche Aa

  • circulariteit
  • duurzaamheid

blogs

Circulariteit als drijfveer voor duurzame inrichtingen