onderwijs onderwijs onderwijs onderwijs onderwijs onderwijs

Leren en studeren gaat het best in een inspirerende leeromgeving. Interoffice Projectinrichting ontwikkelt vernieuwende leeromgevingen die daarbij passen. Samen gaan we voor een optimale inrichting waarin je kunt leren, werken én ontmoeten.

Inspirerende leeromgeving

Of het nu gaat om de inrichting van een schoolgebouw, voortgezet onderwijs, mbo, hbo of universiteiten, elke onderwijsinstelling is uniek. Daarom realiseren we functionele en inspirerende leeromgevingen voor individueel en groepsgericht onderwijs. Ruimtes waar gebruikers kunnen ontdekken, leren én werken. We spelen in op veranderende behoeften zoals samenwerking en interdisciplinair leren. En creëren zowel individuele studeerplekken als dynamische groepsprojectruimtes. We  houden daarbij rekening met de unieke behoeften en uitdagingen van elke onderwijsinstelling.

Met totaalinrichting op maat realiseren we klaslokalen, projectruimtes en aula’s die de groei en ontwikkeling van studenten en medewerkers stimuleren. Op deze pagina geven we een inkijk in onze projectinrichting in het onderwijs.

Samen jullie omgeving inrichten ?

Aarzel niet en maak eenvoudig een afspraak met één van onze projectadviseurs. Wij staan voor je klaar!

request form