over ons over ons over ons over ons over ons over ons

Wij zijn Interoffice. Partner in projectinrichting voor kantoren, overheden, onderwijs en de zorgsector. We helpen graag om jullie werkomgeving te transformeren. Voor ons is elke organisatie uniek. We leveren maatwerk met aandacht voor de juiste mix van materialen, kleuren, licht en vormgeving. Of je nu een dynamisch kantoor wilt, een inspirerende omgeving of gastvrije ruimte, wij staan voor jullie klaar.

 

Samen een duurzame functionele en plezierige werk-, woon- en leeromgeving creëren. Dát is onze missie. Van concept tot oplevering staan we je bij met advies. Zo werken wij al meer dan 40 jaar aan de mooiste inrichtingsvraagstukken. Wij zijn gewend om in ketens en vanuit expertise samen te werken. Dat geldt voor de dienstverlening, in de productie en ook bij het samen ontwerpen en inrichten van projecten.

Welke activiteiten er ook plaatsvinden in de omgeving, de inrichting dient dit te ondersteunen. Ieder project is voor ons uniek. Dit vraagt om aandacht en focus en dus ook om maatwerk. Samen creëren we een plek waar je met plezier en trots werkt. Wanneer het interieur een weerspiegeling is van de identiteit van de organisatie, kunnen medewerkers nóg beter presteren. Daar gaan we samen voor!

Onze werkwijze

Samen van start

Een goede samenwerking begint met een kennismaking. We gaan in gesprek en brengen de wensen en verwachtingen in kaart. We kijken samen naar de activiteiten die jullie doen en wat er voor nodig is. Wie zijn jullie? Waar staan jullie voor?

We gaan ons inleven in de mensen en de processen die jullie organisatie uniek maken. Ook gaan we graag in gesprek met de verschillende gebruikers van de ruimte, om zo tot een optimaal inrichtingsconcept te komen.

 

 

Van concept naar ontwerp

Vervolgens vertalen wij alle input naar een interieurconcept, volledig op maat. Het concept vormt de basis waar de interieurontwerper mee aan de slag gaat. Het resultaat is een ontwerp, waarin de mens centraal staat. En dat past bij jullie wensen en identiteit.

In deze fase geven we advies over het meubilair, de vloeren en raamdecoratie, maar ook de verlichting en akoestiek nemen we hierin mee.

Selecteren van de juiste producten

Zodra het ontwerp gemaakt is, beginnen we met de productselectie. Bij het maken van keuzes voor duurzame materialen en producten geven wij uitgebreid advies. Voor het opstellen van de begroting, wat we ook in deze fase doen, houden we rekening met het budget dat jullie hebben, de duurzaamheid van materialen en producten en de kwaliteit. Vervolgens zorgen we ook voor de logistieke planning.

 

 

De omgeving realiseren

In de laatste fase komen we dichter bij het eindresultaat. Tijdens de uitvoering wordt jullie omgeving ingericht volgens het ontwerp en met de gekozen producten en materialen. Als alles naar wens is, volgt de oplevering en kunnen jullie gebruikmaken van de nieuwe omgeving. Na afronding blijven we natuurlijk betrokken. We evalueren samen het project en blijven met elkaar in contact.

 

image

In ons inspiratiecentrum in Winschoten, Groningen, komen innovatie en design samen. Ontdek een uitgebreide collectie projectmeubelen en de nieuwste trends op het gebied van interieur. Of je nu op zoek bent naar ergonomische bureaustoelen, circulaire inrichtingsmogelijkheden of advies over het inrichten van jouw omgeving; in het inspiratiecentrum van Interoffice Projectinrichting ben je aan het juiste adres! Onze deskundige projectadviseurs staan klaar om je te adviseren en te begeleiden bij het creëren van een interieur dat zowel productief als inspirerend is, zodat jij optimaal kan functioneren.

Dit is ons team

Historie

De basis voor ons familiebedrijf wordt gelegd in 1945. In dat jaar opent Gerard H. Scholte de firma Scholte B.V. aan de Gassingel in Winschoten. De dienstverlening bestond uit het repareren van meubelen en het vervaardigen van houten kinderspeelgoed. In de jaren ’60 specialiseerde het bedrijf zich in het maken en leveren van scheepsbetimmeringen en winkelinrichtingen. In 1960 kwam  G.P.J. (George) Helmers op 17 jarige leeftijd in dienst als meubelmaker. In 1961 werd de werkplaats verplaatst met een nieuwe fabriek naar de Koningstraat op het industrieterrein .

In de jaren ’70 werd gestart met het leveren van meubilair voor apotheken, laboratoria en  ziekenhuizen. Eind ’70 jaren wordt het bedrijf, na overlijden van Gerard H. Scholte, overgenomen door de familie Helmers. Als onderdeel van het bedrijf wordt in 1981 Interoffice opgericht en wordt gestart met de verkoop van kantoormeubilair.

In 1989 wordt de naam gewijzigd van Scholte B.V. naar  Interwinngroep, waar naast Interoffice ook de bedrijven Interfurn, Interfit, Interoffice Document Solutions en sinds 2020 ook dB Audiovisueel onder vallen. Inmiddels zijn we hierdoor uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 125 medewerkers.

image

step image
1945

Start Scholte B.V.

In dat jaar opent Gerard H. Scholte de firma Scholte B.V. aan de Gassingel in Winschoten. De dienstverlening bestond uit het repareren van meubelen en het vervaardigen van houten kinderspeelgoed.

step image
1981

Oprichting Interoffice

Interoffice wordt opgericht en er wordt gestart met de verkoop van kantoormeubilair.

step image
1996

Nieuwbouw pand

In 1996 openen we onze Interoffice Showroom in Winschoten.

step image
2018

Nieuwbouw en verduurzaming

Onze productielocatie en showroom in Winschoten wordt uitgebreid en verduurzaamd. In totaal liggen er op onze verschillende panden 1974 zonnepanelen!

step image
2020

Ondernemersprijs Oost-Groningen

Interwinn Groep is uitgeroepen tot winnaar van de Ondernemersprijs Oost-Groningen 2020. De jury roemde o.a. het maatschappelijk verantwoord ondernemen, de toekomstvisie en het werkgelegenheid-beleid van de Interwinn Groep.