zorg zorg zorg zorg zorg zorg

Zorgorganisaties staan voor de uitdaging om zowel comfort als efficiëntie te bieden. Voor cliënten, patiënten, werknemers en bezoekers. We Projectinrichting creëren daarom ruimtes die naast functioneel ook inspireren en motiveren. Samen gaan we voor een optimale zorginrichting .

Inrichten voor de zorg

Zorginstellingen, van ziekenhuizen tot verpleeghuizen en revalidatiecentra, hebben elk unieke behoeften. Aan ons de taak om daarop in te spelen met onze kennis en expertise. Voor projecten in de zorgsector houden we, net als bij andere projecten, altijd rekening met veranderende behoeften. Denk dan bijvoorbeeld aan de toegankelijkheid, zorgmeubilair, hygiëne, behoefte aan privacy en uiteraard het comfort én de functionaliteit. Zo creëer je niet alleen een healing environment, maar ook een omgeving gericht op hospitality.

Op deze pagina ontdek je meer over diverse projecten die we hebben uitgevoerd binnen de zorgsector. We vertellen over de wensen en de specifieke eisen die gesteld werden, de uitdagingen die daarbij op ons pad kwamen en de oplossingen die we hebben geboden. De foto’s laten zien hoe we de wensen hebben vertaald naar praktische en comfortabele ruimtes.

Samen jullie omgeving inrichten ?

Aarzel niet en maak eenvoudig een afspraak met één van onze projectadviseurs. Wij staan voor je klaar!

request form