publiek publiek publiek publiek publiek publiek

Van vergaderen en werken tot het ontvangen van bezoekers en het houden van bijeenkomsten. Overheden en semioverheden hebben verschillende functies. Dit zie je ook terug in de verschillende projecten. Wij zijn een kundige partner voor de overheid met de focus op optimaal ruimtegebruik en oog voor duurzaamheid.

Inrichten voor de publieke sector

Bij veel organisaties binnen de overheid is er behoefte aan optimaal gebruik van ruimtes. En laten we daar nou juist in gespecialiseerd zijn. Onze kennis gebruiken we voor de inrichting van kantoren, vaste werkplekken, flexwerkplekken, vergaderruimtes, raadszalen en andere publieke ruimtes. Bij elk inrichtingsvraagstuk kijken we naar de veranderingen in de markt. We spelen in op nieuwe behoeften aan flexibiliteit, duurzaamheid en activiteitgericht werken. En houden natuurlijk rekening met de behoefte aan concentratieplekken, privacy en de juiste akoestiek.

Op deze pagina geven we een beeld van de opdrachten die we hebben uitgevoerd voor rijksdiensten, gemeenten en diverse semioverheden. Hier lees je meer over de vraag van de opdrachtgever, de uitdagingen die daarbij kwamen kijken en onze oplossingen. De beelden bij de verhalen laten het eindresultaat van onze werkzaamheden zien.

Samen jullie omgeving inrichten ?

Aarzel niet en maak eenvoudig een afspraak met één van onze projectadviseurs. Wij staan voor je klaar!

request form