bedrijfsleven

Van Vliet

Binnen onze groep van bedrijven trekken we in veel projecten op met Interfurn en Interoffice Projectinrichting. Toen onze plannen voor de nieuwbouw bekend werden, en Van Vliet Medical/Mediservice besloten had de afbouw en inrichting zelf te regelen, boden onze partners Interfurn en Interoffice Projectinrichitng direct hun kennis en expertise aan waardoor we snel konden schakelen.

René van der Louw (General Manager Mediservice) – ‘Onze wensen voor sfeer en materialen hebben we middels een digitaal moodboard kenbaar gemaakt. Het resultaat was een prachtig ontwerp, waarbij goed is geluisterd naar onze wensen en het eerste ontwerp gelijk het finale ontwerp werd. Spot on! Interfurn heeft voor ons binnen enkele weken het maatwerk (keukens, vergaderkubussen, kasten, etc.) gemaakt en Interoffice Projectinrichting heeft al het losse meubilair (bureau’s, stoelen, vergadertafels, etc.) voor de deadline geleverd, geïnstalleerd en aangesloten. Door het gehele bedrijf allemaal ware vakmensen met een passie voor hun producten en diensten.

De wens

Door de groeiende samenwerking met zorgverleners en industrie is Van Vliet Medical/Mediservice uit Almere uit haar jasje gegroeid. Tijd dus om naar een gloednieuw pand in Almere Poort te verhuizen. De wens voor het nieuwe gebouw: een open kantooromgeving waarin alle partnerbedrijven vertegenwoordigd zijn in een industriële maar warme sfeer. En een showroom met een volwaardige keuken die uitnodigt om te ontmoeten en waar ruimte is voor de bedrijven om hun producten te laten zien.

De oplossing

Wij maakten in samenwerking met Wierda Design een ontwerp waarbij de basis industrieel is waaronder donkere plafonds met alle installaties in het zicht en een stoere wandafwerking gecombineerd met veel zwart en hout. De schuine lijnen en kleuren in de vloerafwerking vertegenwoordigen de partnerbedrijven. Diversiteit in de werkplekken in de open kantoorvloer is aangebracht door o.a. het toepassen van belcellen, concentratiewerkplekken en verschillende overlegplekken. De werkplekken zijn afwisselend zit-sta en zit-zit in hoogte verstelbaar.

Branche

Bedrijfsleven

Plaats

Almere

Uitgelichte merken

Satelliet, VEPA, Casala, HAY, Camira Fabrics, Desso, Tarkett

Diensten

Totaalinrichting, project- en kantoormeubilair, interieurbouw, moswanden, projectmanagement

Interieurontwerp

Wierda design

Fotografie

Ronald Zijlstra

“ Naast een mooi ontwerp moest ons nieuwe pand ook voelen als een plek waar je nog even wilt blijven aan het einde van de dag. Dank jullie wel voor het realiseren van ons nieuwe 'thuis'. ”

René van der Louw
General Manager Mediservice

Meer van ons werk

zorg

Ronald McDonald Huis – Groningen

onderwijs

Röling Gebouw RUG

onderwijs

Feringa Building RUG