bedrijfsleven

Nedmag

Het bedrijfsrestaurant van Nedmag in Veendam werd steeds vaker voor verschillende doeleinden gebruikt. Naast een plek om te eten en te drinken, vonden er ook regelmatig ontmoetingen en besprekingen plaats. Om de ruimte geschikt te maken voor deze diverse functies, heeft het een volledige verbouwing ondergaan. Interoffice Projectinrichting heeft geholpen met het bedenken van oplossingen en heeft de inrichting verzorgd.

Denken in oplossingen

Het werkcafé van Nedmag was vooral bedoeld als pauzeruimte voor medewerkers. Nu wordt de restaurantruimte ook gebruikt voor het ontvangen van gasten, klanten en bedrijfspresentaties. Helaas bood de ruimte hiervoor niet genoeg faciliteiten. Daarom vroeg Nedmag ons om mee te denken over een oplossing voor multifunctioneel gebruik.

Lokale keuze

Manager Alma Doedens koos voor Interoffice vanwege het inkoopbeleid dat gericht is op het betrekken van regionale leveranciers bij tenders en projecten. Na een kennismakingsgesprek met Andree Kinzer van Interoffice koos Nedmag voor onze diensten. Het zusterbedrijf van Interoffice Projectinrichting, Interfurn, voerde eerder al een project uit in het laboratorium van Nedmag op het gebied van klimaatbeheersing.

Van vloer tot plafond

Voorafgaand aan de verbouwing hebben we meegedacht over de beste multifunctionele oplossingen. We presenteerden een inrichtingsplan waarbij rekening werd gehouden met alle aspecten. Op basis van dit plan hebben we de inrichting van het werkcafé verzorgd, inclusief vloer, plafond, wandvisuals, verlichting, tafels, stoelen en banken. Bouwkundige aanpassingen, zoals installatie- en schilderwerk, zijn uitgevoerd door vaste aannemers van Nedmag.

Branche

Bedrijfsleven

Plaats

Veendam

Diensten

Afbouw, projectinrichting, nieuwe verlichting

Interieurontwerp

Interoffice Projectinrichting

Fotografie

Jeroen Helmers

“ Wij vroegen om creativiteit en kregen goede adviezen en aanbevelingen. Interoffice presenteerde een plan met aandacht voor comfort en speelde goed in op behoeften van gebruiker en doelgroep. ”

Alma Doedens
Facility Coordinator

Meer van ons werk

zorg

Ommelander Ziekenhuis Groningen

bedrijfsleven

Van Vliet

publiek

DUO